Projectleider inrichting sporthallen

12 Januari 2021

Janssen-Fritsen is een internationale onderneming met al meer dan 70 jaar een leidende positie in het ontwikkelen, produceren en leveren van sport- en turntoestellen. Met name onze turntoestellen zijn befaamd en worden wereldwijd gebruikt op het allerhoogste niveau, waaronder Olympische Spelen en Wereldkampioenschappen. Janssen-Fritsen vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group. De ABEO Group is gevestigd in Frankrijk en bestaat uit meer dan 50 internationale bedrijven welke actief zijn in de internationale Sports & Leisure markt.

In België is Janssen-Fritsen toonaangevend als aannemer voor het compleet (her)inrichten van sporthallen en turnzalen, voornamelijk voor scholen en gemeenten. De technische mensen van Janssen-Fritsen toveren in een mum van tijd een ruwbouw om tot een complete sportzaal!

Voor de uitbreiding van onze technische afdeling ‘uitvoering projecten’ zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat (m/v) voor de fulltime functie van:

Projectleider inrichting sporthallen

De functie:
• Als Projectleider bent u verantwoordelijk voor technische en bouw gerelateerde projecten. Dit gaat over bouw- & renovatieprojecten van sporthallen, sportvloeren, turnzalen en turnhallen.
• U verzorgt de voorbereiding, opvolging en uitvoering van de betreffende projecten volgens het lastenboek van de klant.
• U rapporteert aan de Technisch Directeur.
• U werkt vanuit een home office, maar het is vanzelfsprekend dat u voor deze functie vaak op de baan bent en regelmatig contact hebt met collega’s op onze verschillende vestigingen.
• Het merendeel van uw opdrachten bevinden zich in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen en met mogelijkheid ook tot Wallonië.

Uw profiel:
• U beschikt bij voorkeur over een technische of bouwkundige opleiding of gelijkwaardig door ervaring.
• Uw projecten zullen zich voornamelijk situeren in de regio van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen en een mogelijkheid tot Wallonië. Uw geografische situatie laat dit perfect toe.
• Een goede kennis van Frans is nodig.
• U reageert snel en gericht, respecteert deadlines en zet door tot het resultaat bereikt is.
• U getuigt van een hands-on mentaliteit. Dankzij uw contactvaardigheid en uw overredingskracht weet u mensen in beweging te brengen.
• U kunt enerzijds zelfstandig en planmatig werken, maar bent anderzijds een echte teamplayer.
• Het spreekt voor zich dat u uiterst mobiel en optimaal beschikbaar bent.

Ons aanbod:
U komt terecht in een succesvol en ambitieus bedrijf in een boeiende en sportieve sector. Janssen-Fritsen biedt een vaste job met een correcte verloning en een aangename werkomgeving. U kan een marktconforme verloning verwachten met inbegrip van alle noodzakelijke werkmiddelen.

Interesse?
U kan uw CV en motivatie per mail versturen aan t.demaesschalck@janssen-fritsen.be.

Aangezien wij zelf instaan voor de recrutering, wensen wij niet gecontacteerd te worden door interimkantoren en recruteringsagentschappen.