Commercieel medewerker verkoop binnendienst

20 Januari 2021

Janssen-Fritsen is een internationale onderneming met al meer dan 70 jaar een leidende positie in het ontwikkelen, produceren en leveren van sport- en turntoestellen. Met name onze turntoestellen zijn befaamd en worden wereldwijd gebruikt op het allerhoogste niveau, waaronder Olympische Spelen en Wereldkampioenschappen. Janssen-Fritsen levert bovendien een ruim gamma aan sport- en spelmaterialen aan scholen, gemeentes en sportclubs.

Janssen-Fritsen vormt samen met diverse zusterbedrijven de ABEO Group. De ABEO Group is gevestigd in Frankrijk en bestaat uit meer dan 50 internationale bedrijven welke actief zijn in de internationale Sports & Leisure markt.

De Belgische vestiging in Temse wenst haar verkoopafdeling te versterken met een enthousiaste (m/v):

Commercieel medewerker verkoop binnendienst

De functie:
Na een inwerkperiode ben je mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van de commerciële binnendienst. Je takenpakket zal zowel uit administratieve als commerciële taken bestaan: opmaak van offertes, opname en verwerking van orders, facturatie, communicatie met klanten, behandelen van binnenkomende telefoons, …

Jouw profiel:
• Je straalt enthousiasme en leergierigheid uit.
• Het glas is steeds halfvol: een positieve ingesteldheid is je eigen natuur.
• Er is geen probleem, er is alleen een oplossing: je denkt vooral oplossingsgericht.
• Je houdt ervan deel uit te maken van een team: je werkt nauw samen met je regioverantwoordelijke en vormt een team samen met je collega’s op de binnendienst.
• Je vindt het fijn (passie) te verkopen en bent klantvriendelijk ingesteld. 
• Je kan vlot omgaan met aanpassingen en wijzigingen (flexibel).
• Je kan vlot overweg met de gangbare computerprogramma’s en Office-toepassingen.
• Je beschikt over een diploma hoger onderwijs of bent gelijkwaardig door ervaring.
• Je schrijft en spreekt vlot Nederlands EN Frans.
• Ervaring met aanbestedingen en/of bouw gerelateerde omgevingen zijn een pro.

Ons aanbod:
Je komt terecht in een succesvol en ambitieus bedrijf in een boeiende en sportieve sector. Janssen-Fritsen biedt je een vaste job met een correcte verloning en een aangename werkomgeving.

Interesse?
Ben je jong-van-geest, vlot, commercieel, sportief, dynamisch, tweetalig en voel jij je aangesproken? Reageer dan snel per mail met cv en foto.
Janssen-Fritsen NV – t.a.v. mevr. Karina Dierick – k.dierick@janssen-fritsen.be.

Aangezien wij zelf instaan voor de recrutering, wensen wij niet gecontacteerd te worden door interimkantoren en recruteringsagentschappen.