Clip 'n Climb Benelux

Het eerste Clip ’n Climb center van de Benelux heeft haar deuren geopend in Amsterdam. Ontdek de WOW-factor van Clip ’n Climb!

Clip 'n Climb Amsterdam klimcentrum Janssen-Fritsen 

100e
Het is het 1e center in de Benelux en het 100e Clip ’n Climb center van de wereld. In meer dan 30 landen is er nu een Clip ’n Climb center; van Colombia tot China en van Zuid-Afrika tot Finland.
Hier kunnen mensen van jong tot oud naar hartelust klimmen.

Wat is Clip ’n Climb?
Clip ’n Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdaging en fun! Het grote verschil met het traditionele klimmen is dat deelnemers bij Clip ’n Climb geen klimpartner nodig hebben. De automatische zekeringstechnologie TruBlue zorgt daarvoor. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te clippen en kunnen direct aan de slag. Clip ’n Climb creëert op deze manier een dynamische en veilige klimervaring. 

   Clip 'n Climb Amsterdam klimhal Janssen-Fritsen  Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen  Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen

De WOW-factor
Op elke hoogte kan je de klimwand loslaten, waarna je automatisch daalt en veilig wordt afgezet op de speciale vloer.
Om te klimmen heb je geen klimopleiding of klimervaring nodig! Je kan al met Clip ’n Climb beginnen op de leeftijd van 4 jaar. 

Hoe werkt een klimsessie?
Elke klimsessie begint met een instructie van 15 minuten. Tijdens deze instructie worden de veiligheidsregels uitgelegd, wordt het vastclippen van de klimgordels gedemonstreerd en kijk je naar de instructiefilm. Na de instructie kan je aan de slag in de Clip ’n Climb hal. Tijdens de klimsessie van 1 uur zijn er instructeurs aanwezig om je te helpen. 

Lees meer over Clip 'n Climb >

Clip 'n Climb klimhal Amsterdam Janssen-Fritsen

Clip 'n Climb

Clip ’n Climb. De naam zegt alles al: clip jezelf vast en climb (klim) naar boven! Zo simpel is het.
Gezekerd met het automatische veiligheidssysteem TruBlue kan je veilig tot 10 meter hoogte klimmen.
En instructies of klimkennis…zijn niet nodig!

Bredere doelgroep
Clip ’n Climb is uitdagend voor de deelnemers, maar ook erg leuk om als toeschouwer naar te kijken. Het is passend voor alle leeftijdsgroepen en spreekt dus een veel breder publiek aan; ouders, pubers en kinderen.

Uitdagingen
Er kunnen wel 30 verschillende uitdagingen in de Clip ’n Climb hallen geïnstalleerd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos; Clip 'n Climb is al mogelijk in een hal van 250 m2 vloeroppervlak. 

In Amsterdam ligt een Clip ’n Climb hal aan sportpark Kadoelen. Hier staan 20 challenges klaar om in te klimmen. Bekijk foto’s en de video van deze hal.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Clip ’n Climb? 
Neem contact met ons op